Fantastisk og fantasifuldt

6.0
Efter lige at have anmeldt "Tid til kærtegn" og nævnt den og "Shadowlands" som de to bedste film jeg havde set indenfor drama, så kom jeg i tanke om denne lille perle.

Diane Keaton optræder denne gang bag kameraet og det gør hun rigtig godt. Hun får her leveret en rigtig varm og livsbekræftende film, som til tider komme til at virke som en slags eventyrfilm, da man følger mange af begivenhederne set fra en drengs øjne.

I denne stil minder den om en anden film fra dengang, nemlig den udmærkede "King of the hill", som er instrueret af Steven Soderbergh.

John Turturro understreger her igen, hvorfor han er en af mine absolut yndlingsskuespillere og selvom jeg aldrig har været begejstret for Andie MacDowell (pga.manglende udstråling), så gør hun det godt her i hvad der uden tvivl må være hendes bedste præstation. (Nu er hun jo næsten kun at finde som frontfigur i kosmetik og shampoo reklamer. Rart at se, at hun endelig fandt sin niche).

Dem der tilføjer filmen masser af charme sammen med lidt eventyrlighed er drengens onkler i form af Maury Chaykin og hylende morsomme og paranoide Michael Richards (fra Seinfeld). De er herlige.

Fantastisk varm og undervurderet film.
Bravo Diane Keaton!