Go Howard!

5.0
Jamen dog. Hvad måtte mit øje dog skue? En firser film af denne kaliber, som Thomas ikke har anmeldt endnu. Sådan en chance er for god til, at lade slippe fra sig. ;o)

Denne 80ér Sci-fi fantasy komedie kunne godt lyde lidt som en Disney film. Det er det nu ikke, selvom Howard´s kostume kunne minde om det, men hvis man ikke så denne film i 80érne, så er der store chancer for, at man ikke kan lide den i dag. (Tror jeg - men prøv alligevel)

For mig er den stadig morsom og underholdende den dag i dag. Hvem sagde nostalagi?

En lille And fra en "anden" planet, som tilfældigt "lander" på jorden, hvor han hurtigt overtager Supermands rolle i forsøget på at redde jorden fra dæmoner fra en anden galakse.

Tim Robbins spiller en forvirret mand hvis kollega Jeffrey Jones bliver besat af en dæmon og Lea Thompson spiller i et pige-rock band og i spidsen for det hele, står en lille and fra en anden galakse. Så er stilen lagt for et underholdende og komisk Sci-fi-eventyr med special effects fra 80érne.

Iøvrigt er Mr. Star Wars himself, George Lucas executive producer på denne film og ligesom når Spielberg har optrådt i den rolle, så kan man godt fornemme, at der er blevet kigget over skulderen fra hans side.

Den er ikke udkommet på DVD herhjemme endnu, men heldigvis har jeg stadig vhs versionen. Yiiiha det fedt!
Howard, helten over alle helte