Utraditionel kærlighedskomedie

5.0
I mine øjne Kevins Smith´s bedste film. Til trods for at han stadig holder sig indenfor komikkens rammer, så er der et budskab i denne film og nogle vil måske endda finde den ganske lærerig.

Jeg vil ikke komme for meget ind på handlingen, da det måske vil kunne ødelægge noget af fornøjelsen ved at se denne film. Lad os bare sig, at det er en anderledes kærlighedshistorie vi her er vidne til og historien er ikke bygget op omring de samme klichéer, som en normal kærlighedskomedie. (hvilket jeg allerede har nævnt i et tidligere indlæg).

Det er den bedste indenfor sin genre efter min mening.
Med en masse mindeværdige replikker og scener.

Selvom jeg ikke er den største Affleck fan, så er han helt udholdelig i denne her.

Pigen med en stemme der får en til at tænke på Jennifer Tilly, nemlig Joey Lauren Adams ses her i sin karrieres foreløbige højdepunkt men den der igen hæver en Kevin Smith film til et højere nivaeu, er efter min mening Jason Lee (som iøvrigt ikke står på rollelisten til denne film her på Scope). Han var på det tidspunkt henvist til mindre roller i film som f.eks. "Enemy of the state". Jeg synes manden har utrolig karisma og besidder et naturligt komisk talent.

Som sædvanlig gæsteoptræder Kevin Smith selv i filmen sammen med sin ven Jason Mewes som "Jay & Silent Bob".

En overraskende film fra Kevin Smith og den fortjener mere respekt end den har fået. Herhjemme nåede den dog aldrig at komme i biografen og kom direkte på video.

Don: Jeg så, at du nævnte den under "Tough love". nu er den blevet tilføjet til Scope´s database, så det er bare om at komme igang. ;o)
Chasing Amy