?!?

4.0
Hva pokker ligner Ardi Mon?? det giver ikke mening det der... Det skulle da lige være "Simon", men det hedder du da ikke, vel?

til Simon:
Ja, Sandmand er sgu en landmand... udover det sædvanlige endda! Han er så meget landmand som man kan blive... men er det ikke også det de unge vil ha'??

Filmen er faktisk bedre end sit rygte og sådan set meget spændende og nu hører jeg heller ikke til det folkeslag der mener at Mickey R spiller som en brækket arm, ikke at han er Oscar-materiale eller noget, og jeg syntes han gør det godt her uden at levere en prangende præstation! De Niro er ikke specielt seværdig men bestemt heller ikke dårlig... bare ikke så god som i andre af hans film!

Så det er ikke skuespillet der trækker op men i stedet en spændende handling og et rigtig godt emne at tage fat i (har altid godt kunnet lide film der giver sig i kast med mere eller mindre okkulte emner!)

Og hvis man lægger mærke til det er der faktisk et lille kamera-trick af og til! Der bliver nemlig tit "flashet" total billeder hvor en ventilator kører rundt og rundt... det er sgu da fedt!!!!!

Og så syntes jeg godt nok at den baby ser uhyggelig ud.... nøøøøøøj!!
Djævelen i hjertet