Woo-ride

5.0
Underholdningsmæssigt forstår jeg ikke, at denne film har fået så meget kritik.
Ja ok, John Woo er ikke den bedste til at beskrive personer i sine film, men i denne genre kan man til dels se igennem fingre med det, så længe action scenerne er underholdende og scenerne ikke bliver for pjattede, som f.eks. i "Charlie´s angels".

John Woo er en stor fan af de gamle spaghetti westerns og det kommer tit til udtryk i hans film. Med slow motion scener og "båndet" eller forholdet mellem helten og skurken. Af en eller anden årsag virker det forhold bare lidt mere malplaceret i hans hollywood produktioner og man kan da heller ikke lade være med at grine lidt af Travolta og Slater´s "ting" med pengesedlen i denne her. "Du vandt denne omgang".

Travolta kan også indimellem blive lidt for belastende i sin smart ass attitude men hvis man er villig til at se igennem fingre med de par detaljer, så har man faktisk en rigtig underholdende non-stop action film på hænderne.

I mine øjne er John Woo´s "Hard Boiled" stadig den mest hæsblæsende actionfilm, der nogensinde er lavet. Ingen af hans Hollywood produktioner er desværre kommet i nærheden.

"Broken Arrow" er dog sammen med "Face/off" og "Mission: impossible 2" et godt bud på halvanden til to timers hjernedød underholdning.

I underholdningens navn får denne film 5 stjerner.
Broken Arrow