skræmmende, facinerende..

2.0
Jeg kan ikke lade være med at give ZEE lidt ret i det hun/han skriver om denne dybt perverse film.
Filmens dybt brutale tema om selvtægt facinerer mig dog lidt alligevel, man kan ikke lade være med at kigge med på den ubarmhjertige vold, og det skræmmer mig egentlig mest af alt.

Men hvad formålet med denne film er, kan jeg ikke indse, selv om folk som JENS desperat prøver at få mig/os til at indse at alt hvad Gaspar Noe har gjort, er at give os et realistisk billed af voldens sande væsen, uden af "feje" noget ind under gulvtæppet.

Men men men kære Jens, jeg synes lidt du glemmer de hårde facts omkring fiktions film, det kan godt være at Hollywood film har en tendens til at skildre vold med lækker æstestik, men dette er jo stadig noget man skal se på med et større overblik, du kan overhoved ikke sætte volden i bås, i visse film bruges den som et ekstra krydderi på den visuelle side, ta feks. superhelte filmene, det kan da godt være at volden her bliver skildret med lækker visuel kompension, men det er stadig ikke hoved indgrediensen i filmene.

Der hvor mit problem med "Irreversible" opstår, er når en film udelukkende holdes kørende på volden i sig selv. Fjernede man voldsscenerne i filmen ville man stå tilbage med en flad film som ingen gad at se på mere en et minuts tid, og dette er selve essensen af min kritik på denne film. Derudover har jeg et problem med at scenerne skal være så lange, hvorfor skal vi betale for at se på noget der er så perverst sygt? er der måske ikke nok af det i verdenen i forvejen?
Irréversible