Verhoeven, boys...

5.0
Showgirls...det er altid der den ender ;) Jo, I har ret. Den stinker. Verhoeven er unægteligt fascineret af amerikansk trash kultur, og i Showgirls mener jeg kæden hopper af. Det ER bare trash og ikke en satirisk behandling af trash.

Basic Instinct er langt bedre mener jeg, omend trashy som en erotisk femme fatale b-roman. Den leger med ALLE regler og klicheer på en ret begavet måde og så er den virkelig underholdende. Læg mærke til dialogen....der er uhørt meget foreshadowing af havd der sker senere i plottet og alligevel får historien en indviklet vej derhen. På den måde sætter filmen hjernedød samlebånds "noir" som Never Talk to Strangers (ØRL!) på plads.

Tiil "FAN" må jeg sige ?????? Starship Troopers er en science fiction roman af Robert Heinlien. En mand der nævnes i samme sætning som Asimov og Philip K Dick (We Can Remember It For You Wholesale => Total Recall). Langt fra alt hvad den indeholdt er med i filmen. Men jeg synes Verhoevens "fremtiden (læs: nu) er styret af medie billedet - vågn op!" vinkel fungerer perfekt.

Fedt at se responsen på mit indlæg. Jeg mener filmen er overset.
Starship Troopers