Terkel i Knibe = Årets film!

6.0
Terkel i Knibe er ganske enkelt Årets bedste film efter min mening! Jeg er typen der aldrig griner af film, men Terkel, Jason, Silas og alle de andre, fik mig til at skraldgrine og se den igen og igen. Man bliver ALDRIG træt af Terkel i Knibe. Og som han sir i traileren, er det nemlig en film for alle i alle aldere (vil dog fraråde børn under 9 at se den). Og jeg MÅ alså sige at filmen er meget bedre en cd'en. Jeg hørte cd'en først, inden den kom på film, og da synes jeg den var MEGA go! Og da jeg hørte om filmen, blev jeg lidt sur over at de havde lavet altmuligt med at Terkel drømmer og at han og Jason ser skrækfilm og taget noget fra cd'en osv. Men da jeg så så filmen, kunne jeg godt se at jeg havde taget fejl. Det var faktisk bare et plus at han drømmer og de ser skrækfilm, det gør den mere spændende.
Min yndligs person er nok Jason. Ikke kun pga. han kommer fra Albertslund, men han minder om mig? Jeg forstår ham godt.. Eller.. Nu skal jeg ikke blive for Gunnar-agtig.. Men jeg er lidt irriteret på Jason at han spilder sin tid på Johanna :P Men så er der en ting jeg ikke forstår.. Når Jason og Dorrit er søskende, og de kommer fra Albertslund, hvorfor taler Dorrit så ikke lissom Jason? Men okay, det ku også se pænt underligt ud, hvis sådan en uskyldig fed ko som bliver mobbet, pludselig talte om en der..Ja kom fra Albertslund..

Anyways, Terkel i Knibe er HELT SIKKERT en film der bare SKAL ses! En skala fra 1-10 ligger den klart på en fantastisk 10'er! Jeg er glad for de ikke lavede den hvor Anders spillede alle rollerne (Lissom Jul På Vesterbro), altså jeg mener, med en levende person, og istedet valgte animation.

Terkel i Knibe. Den SKAL ses!
Terkel i knibe