Before M:-3

5.0
Det er sjældent man ser en så dyster politifilm som denne her. Narc er på alle måder en realistisk og hårdkogt film, der med sin voldelige stil adskiller sig fra andre politifilm. Som der blev nævnt i det forrige indlæg, så er filmens stil tæt på at være dokumentarisk, hvor kameraet flyver rundt om vores hovedpersoner for at gøre det hele mere realistisk og dramatisk for os.

Narc er mere intelligent end de fleste politifilm som man kender, og som hårdkogt underholdning fungerer den også optimalt. Historien hænger godt sammen med et par overraskende drejninger undervejs, især slutningen fik mig til at trække film op på de 5 stjerner. I Narc drejer det sig stort set om at sætte puslespillet sammen, en rigtig ”nothing is what it seems” film. Men alligevel er filmen lidt bedre, lidt anderledes end andre af den type film vi kender.

Instruktøren Joe Carnahn har skabt en medrivende og velspillet politithriller, som sagtens kan komme op ved side af Training day og Dark Blue. Jason Patric gør det fornemt, måske hans bedste præstation nogensinde og Ray er altid velspillende som vi kender ham. En overraskende god film, som havde fortjent mere anerkendelse og omtale end den har fået. Efter min mening en af de mest oversete film, efterfulgt af ”Cubic” og ”Tigerland”.

Jeg er spændt på at se, hvordan instruktøren vil håndtere den tredje ”Mission impossible” film. Men modigt af ham at tage et så stort projekt i egen hånd, det bliver sjovt at se.

Så læn dig tilbage og nyd denne fantastiske film.
Narc