Elendigheden efterfølges!

1.0
Denne tynde franske fortsættelse har taget hul på den tredje og forhåbentlig også den sidste del i serien. Og der er absolut ikke noget at råbe hurra for i denne sidste del, den er faktisk blevet dårligere (hvis det kan være muligt) end de to første.

Med meget pres for vennerne til en videoaften, var jeg nærmest tvunget til at se denne film, og det blev selvfølgelig til en forventet skuffelse, fordi jeg heller ikke var særlig begejstret for de to første film. Denne er dog langt værre på alle punkter. Jeg synes bare Taxi-trilogien er latterligt til min smag, jeg kan hverken se humor eller noget andet som skulle være noget særligt i de film. De film har kedet mig, de har ikke sagt mig noget og derfor vil jeg tillade mig at sige, at de film er elendige.

Jeg må også indrømme, at jeg nok ikke er den største fan af franske film. Det eneste der er fedt ved filmen er den fede Peugeot hovedrollen kører i, ellers kan jeg ikke komme i tanker om noget andet – jo, så må vi ikke glemme det fantastiske landshold Frankrig har, men så er rosen også sagt.

Skuespillet er håbløst og fjollet, der er ikke nogen der slår igennem. Der er en kort scene med Sylvester Stallone, og guderne må vide, hvad han laver her?
Taxi 3