...Love Me True...

3.0
Clint Reno (Presley) har giftet sig med sin brors (Egan) kæreste (Paget), da de tror han er død i borgerkrigen. Men en dag vender han hjem.

Presleys første spillefilm er et gennemsnitlig westerndrama og i bund og grund en B-film, som mest huskes i dag, netop fordi han er med. Den får en smule højere bedømmelse end fortjent, fordi vi her ser den unge, energiske Elvis, i en af hans få seriøse film.

Handlingen og det drama den omhandler er egentlig ganske godt, men det er jævnt og lidt langtrukkent udført, og at man har fundet på at Elvis skal synge ødelægger altså utroligt meget, da stort set hvert nummer virker yderst malplaceret, også selv om man har prøvet at finde numre der lyder som eller kunne minde om noget fra den tid (ikke at de nødvendigvis er det).

Som skuespiller er Elvis ingen åbenbaring, men viser dog i små glimt lidt, og noget man kunne have bygget på, hvis man havde turde lade ham få en seriøs karriere som skuespiller. I de to andre hovedroller er Paget smuk som en gudinde og Egan overbevisende som den ældre bror.

Filmen skulle oprindeligt have heddet ”The Reno Brothers”, men da sangen ”Love Me Tender” (en simpel, ganske sød sang som alle mere eller mindre kender) blev en millionsællert, blev titlen hurtigt ændret til sangens titel.
Reno-brødrene