Multitalentet Colin Farrell!

4.0
Fængende og spændende lille krigsfilm med fremragende skuespilpræstationer rundt omkring. Colin Farrell er en nydelse at følge, han gør det ganske enkelt enestående. En af hans største præstationer nogensinde, men han har formået at overgå sig selv i thrilleren "Phone Booth". Jeg synes bestemt, at manden blev snydt for en oscar for bedste mandlig hovedrolle, det er fuldstændig uacceptabelt, at akademiet ikke kunne se de to gode præstationer fra Colin Farrell i henholdsvis "Phone Booth" og "Tigerland".

Filmen er holdt i en visuel flot stil, tæt på noget der ligner dokumentarisme. Jeg kan personlig godt lide filmens stil, som ligner dokumentarisme, det er med til at gøre filmen troværdig og realistisk.

Plottet hænger pænt sammen, og byder på et par overraskende drejninger undervejs.

Jeg elsker Joel Schumachers film. Han er efter min mening en meget verieret filmmager, som ofte overrasker positivt med hans film. Schumacher holder sig til de relative små budgetter når en film skal laves, og det er indtil videre gået ganske fint efter min mening.

Desværre er Tigerland en noget overset film, burde have fået mere anerkendelse og omtale, men sådan noget sker engang imellem - desværre.
Tigerland