Hvide løgne!

4.0
Udmærket ungdomsfilm med et plot så indviklet og fordrejet, at man først under slutteskterne begynder at dufte fornuften i denne film. En film, hvor puslespillet skal sættes sammen a la Wild Things og andre i den rækkefølge.

De vilde sving, som filmen byder på, er efterhånden langt ude, men alligevel er det filmens stærke side, hvor den prøver at være uforudsigelig i sin historie, og det lykkedes langt hen ad vejen. Selvfølgelig har man gættet noget af handlingen på forhånd, fordi historien er set mange gange før, men alligevel bliver man overrasket et par gange.

De unge leverer fine præstationer rundt omkring, jeg vil især fremhæve Norman Reedus, som er efter min mening en noget undervurderet skuespiller. Hans birolle er rigtig god i "Gossip" og ofte spiller han en skurk, og det klæder ham vanvittig godt. Reedus har et naturligt skræmmende look, som gør ham seværdig i hans skurkeroller. Man kan opleve ham i den noget oversete "Deuces Wild" med Stephen Dorff i hovedrollen.

Gossip er dog ganske seværdig og langt bedre skruet sammen end jeg havde forventet af en ungdomsfilm, trods de vilde drejninger filmen byder på. Så tro ikke på alt du ser.