One to watch!

4.0
Det er ikke actiondelen eller rekordskabende effekter der stjæler billedet i denne her film, men det er derimod en historie der bliver fortalt på en spændende måde - det er ikke det (ofte) kedelige kronologiske forløb, der her bliver serveret for os. Filmen springer frem og tilbage i tiden, som gør filmen seværdig.

Udover filmen besidder en stærk rolleliste, så gør Pitt og Redford det okay, selvom Redford kører den hjem på en noget rutinepræget præstation, mens Pitt er for engangs skyld god i rollen.

Ellers har vi Tony Scott i instruktørstolen, der sjældent laver fejltrin når en film skal skrues sammen. Solidt amerikansk håndværk, og hatten af for Tony Scott, som forstår at lave popsmarte film - glæder mig til hans nye film "Man on fire". "Spy game" minder meget om "The recruit", men ikke bedre efter min mening.

Alt i alt er "Spy Game" en god og seværdig spionthriller, som byder på en god spænding og fin underholdning. Filmen er dog bedre når man har genset den, det blev den ihvertfald for mig.
Spy Game