©Super underholdning©

6.0
Dette er en af de bedste komedier jeg har set. Jeg har set mange som var sjovere, men der er et eller andet over denne film, som gør at man altid kan sætte den på, hvis man lige har lidt tid til overs. Den er nærmest hyggelig, selvom det får den til at lyde som en corny familiefilm.

Jeg må have set den mindst 50 gange dengang jeg gik på HF. Hver gang jeg kom hjem og lige skulle have noget at spise, så blev den lige smækket i videoen.

Dette morsomme indblik i folks søgen efter noget produktivt at tage sig til i en søvndyssende forstad i Amerika, er utroligt godt skruet sammen.

Vi følger Tom Hanks, som sammen med sine skøre naboer kommer længere og længere ud i forsøget på at bevise, at de nye tilflyttere på gaden er medlem af en morderisk kult, som har bortført en af deres naboer og dræbt ham.

Filmen er noget så sjældent som en komedie med en handling og filmen må siges at være Joe Dante´s bedste film sammen med "Gremlins" og "Min mikro-makker".

Filmen er sammen med "Goonierne" som sagt den underholdningsfilm jeg har set mest i slutningen af 80érne/starten af 90érne og jeg har stadig ikke fået nok af den.

(Tak til Scope for at tage anmodningen op)
Nabokrigen