Christian & Silverscreen

1.0
Sammenlign Spielberg med instruktører som David Fincher, M. Night Shyamalan, Cameron Crowe, Peter Jackson etc. og Spielberg blegner!

Spielberg ER IKKE nær så meget involveret i projekterne som blandt andet de overnævnte instruktører er.

Jeg vidste jeg ville få hug da jeg skrev det indlæg i nu har svaret på, men sådan er det jo altid - man har svært ved at accepterer når en man er fan af bliver kritiseret. Man tager det personligt.

Men man bliver også blind overfor vedkommendes fejl...

Silverscreen, det du siger, med hvordan det ville være hvis man følger min tankegang, er meget ved siden. Coppola er netop en af de instruktører jeg kunne have nævnt i sammenhæng med de andre instruktører jeg nævnte i først afsnit - det er jo ikke uden grund at han flere gang har været ved at gå psykisk ned under en filmproduktion. Han er involveret i alle faser af filmens produktion, i modsætning til Spielberg!

Hitchcock havde uden tvivl sans for at lave film - han kan på ingen måder sammenlignes med Spielberg. Hitchcock sagde hvor kameraet skulle stå, instruerede skuespillerne intenssivt. Spielberg overlader kameravinklerne til andre, og hvis han begiver sig ud i at instruere skuespillerne, bliver resultatet mainstreams-skuespil, der virker pga. klipningen. Spielberg instruerer normalt ikke særlig meget, men overlader også dette til skuespilleren selv.

Jeg siger ikke at andre instruktører laver det hele selv, men at Spielberg er overvuderet og kun stor pga. af de mænd han har bag sig.

Instruktører som David Fincher, M. Night Shyamalan, Cameron Crowe, Peter Jackson etc. derimod har selv arbejdet sig op, og går virkelig i dybden med alle faser af de projekter de er involverede i...

Til dig der har lyst til at "jorde" mig nu - fald lige ned på jorden, og se objektivt på Spielberg i stedet for at se på ham med det "blinde" øje - glem at du er fan for et øjeblik
E.T.