Hænger Ikke Ved (ho ho)

3.0
De to siamesiske tvillinger Bob (Damon) og Walt (Kinnear) tager til Hollywood, da Walt vil være skuespiller.

Efter at de to filmskabere og brødre, Farrelly fik stor succes med den skamløst underholdende og dybt platte ”Dumb & Dumber”, der ikke gik af vejen for noget som helst, er det efter min mening stille og roligt gået ned ad bakke for dem, måske ikke med succes, men med at lave sjove film.

Dem de har lavet siden, har da næsten alle været sjove på en eller anden måde og haft deres momenter, men de er også blevet mere og mere pæne mainstream, moralske og politisk korrekte produktioner, og det kunne jeg godt have undværet. Særligt deres to sidste, ”Shallow Hal” og så denne her har haft travlt med at prædike om, at vi skal elskes for den vi er og så videre. Man kan selvfølgelig rose dem for ikke at lægge afstand eller latterliggøre de minoriteter deres film omhandler og gøre dem til helte og moralske forkæmpere, noget ikke mange Hollywood film tør binde ad med, men dybt morsomt er det altså bare desværre ikke længere.

”Stuck On You” er endda overraskende afdæmpet og blottet for morsomme indfald, trods et skægt oplæg. At den alligevel fungerer helt godt, skyldes mest det fortryllende og elskværdige spil fra Damon og især Kinnear, der virkelig imponerer som vaskeægte charmetrold. De to sammen er altså svære ikke at holde af, og det redder filmen hjem og gør den lige seværdig nok, til ikke at kalde det en dårlig film.
To i en