God sommerfilm!

4.0
Klassisk amerikansk western, med en stribe kendte ansigter og en fin lille historie. Historien skal helst ikke fortolkes for meget, for det tåler den ikke. Filmens formål er derimod at leverer en suveræn underholdning, og det gør filmen bestemt også.

Som sagt før, så har filmen en stribe kendte ansigter, og alle gør det ganske glimrende i større og mindre roller. Nogle af de allerbedste præstationer er selvfølgelig Kurt Russels skuespil, han gør det flot. Den anden skuespiller jeg har udpeget fra filmen er Val Kilmer, der ligner en mand der næsten er døden nær, så gør han det ret godt må jeg sige.

Billedsiden er generelt flot gennemført, men det er lydsiden der imponerer mest. Filmens baggrundsmusik synes jeg trækker resultatet op, en rigtig iørefaldende western musik, som jeg kunne lide.

Ellers vil jeg slutte med at sige, at filmen er ganske underholdende, hvor tempoet er skruet godt op, men udover det så har filmen nogle herlige og medrivende skuddueller, som gør, at man bliver grebet af filmen. Og ellers går det lynhurtigt fremad uden afbrydelser.
Tombstone