Konservativt Om Fordomme

3.0
Borgerlig hvid advokat (Martin) er over Internettet kommet i kontakt med en kvinde (Latifah), som bilder ham ind at hun ligeledes er hvid og advokat. Men da hun opsøger ham, viser det sig at hun er en sort kvinde fra ghettoen, der er undsluppet fængsel.

Konventionel og konservativ komedie om et emne, hvor man nok skulle have valgt ikke at være bange for at træde visse mennesker over tæerne og gøre den kontroversiel, hvis man ville noget med det.

I stedet har man desværre valgt at lave en film, hvor ingen behøver at føle sig stødt, måske fordi man ikke har turde, men nok nærmere for at få så mange med som muligt (og tjene flere penge) og det har givet en film uden nosser (men som i USA har opnået stor succes).

Den har enkelte skægge episoder, men også en del der absolut ikke er sjove. Martin viser et par gange hans talent for komik, som han ifølge mig desværre alt for ofte spilder i disse alt for pæne komedier, og Latifah spiller med en naturlighed i en ikke for godt skrevet rolle, der gør at man, uanset hvor irriterende hun kan være i visse scener, tager hende til sig.

Alene af den grund får filmen den sidste hele stjerne med, som den ellers ikke har fortjent.
Bringing Down the House