The Golden Child II?

2.0
Hong Kong politimand (Chan) er taget til Irland, for at befri et kidnappet udvalgt barn, som en led satan (Sands) vil bruge til at give sig selv overnaturlige kræfter med.

Chan har i snart mange år spillet på det samme i film efter film, og indimellem har det været morsomt, underholdende og endda også spændende, men med tiden burde selv den mest hard-core fan blive lidt træt af det, særligt fordi at mange af Chan’s nyere film ikke engang kvalitativt når op på mange af de ældre.

Denne her starter kedeligt, selv om der sker en masse og Chan viser prøver på sine akrobatiske evner, der indrømmet er blevet mere stive med årene, manden er jo ikke længere ung. På et tidspunkt inde i filmen, da Chan efter en ulykke får overnaturlige kræfter, begynder den overraskende nok at blive skæg og man begynder at gide og følge ordentligt med. Desværre har folkene bag og Chan selv, ikke forstået at udnytte dette, men læsser blot på af overdrevne og tåbelige gags og stunts, i den tro at det automatisk er god underholdning. Det er det ikke, i hvert fald ikke ret meget af tiden.

Filmen bringer i øvrigt mindelser om Eddie Murphy’s gamle 1986 ”The Golden Child”.
The Medallion