En Harmløs Bagatel

2.0
Den rige, unge og forældreløse Molly (Murphy) mister alle sine penge, og skal til at tage ansvar og finde et arbejde. Hun bliver ansat som barnepige for den forsømte og stivnakkede rige pige Ray (Fanning) og sammen vender de op og ned på hinandens tilværelse.

”Uptown Girls” er en løjerlig komedie (uden at være afvigende), som jeg ikke rigtigt kan finde ud af, hvorfor de har ønsket at lave. Nuvel, de har vel ville tjene penge, men så kunne de da have lavet en film der var mere oplagt til den slags, end den her sukkersøde og svage affære.

Handlingen er intet særligt, men har da indrømmet et par øjeblikke hvor det næsten lykkes den at blive lidt magisk, hvis man kan klare det sukret omslag og den honningsøde morale, og historien overrasker også lidt ved ikke at være den kærlighedshistorie den ellers lægger op til.

Resten er blot en broget ligegyldighed, hvis største plus er, at både Murphy og barneskuespilleren Fanning spiller helt fint, og at Murphy ikke virker en spor pinligt berørt over de penible situationer hun skal stilles i som aktør.
Uptown Girls