Good Woo movie!

5.0
Veloplagt John Woo –actionfilm med mere end ét glimt i øjet. ”Hard Target” leverer simpelthen en nonstop topunderholdning på næsten højeste plan, og ”Hard Tagget” bliver aldrig en trættende gentagelse af, hvad vi har set alt for mange gange før. John Woo er jo kendt for at lave de mest opfindsomme og geniale actionsekvenser, som ses på film, og det er det jeg nyder, hver gang jeg ser hans film. Måske den allerbedste instruktør på actionområdet.

”Hard Target” er ikke bedre end film som ”Broken Arrow”, ”Face Off” og andre Woos film, men den er til gengæld ligeså underholdende og eksplosiv som de overnævnte film. Men John Woo har i hvert fald overgået sig selv siden, især med hans mesterlige filmstykke, ”Face/off”. Desværre må vi også konstatere, at John Woo er gået i stå med at lave gode og opfindsomme actionfilm. Han har til gengæld kastet sig over i krigsfilm og science fiction, og det han indtil videre ikke givet gode resultater.

Ellers må jeg slutte med at sige, at ”Hard Target” faldt rigtig godt til min smag, og jeg har set filmen mange gange og den bliver aldrig kedelig.

Skuespillet er intet særligt, Van Damme gør det han skal og udfylder rollen optimalt bare ved at stille op og spille sej og cool. Filmen lever i høj grad på dens underholdning og gode/opfindsomme actionscener, som er pengene værd.
Hard Target