Midt om natten!

4.0
God og spændende lille dansk gyser, uden nogen former for dybsindigheder, men hold kæft hvor er den uhyggelig i flere situationer. En ægte neglebider i flere scener.

Teknisk er det godt lavet i forhold til prisen, både hvad angår det blodige makeup, kameraarbejde og stort set alt andet som film/gyser indeholder. Det der trækker lidt ned er, at filmen er ret forudsigelig og når man endelig gætter, hvem morderen er, så er morderens motiver til at slå ihjel platte og set mange gange før, især i amerikanske gyserfilm.

Ellers er der flere medrivende scener, hvor de faktisk tillod sig at være groteske (på den gode måde). Jeg tænker specielt på en scene, hvor Nikolaj Waldau og hans kæreste står i et lighus, og de begynder at dyrke sex. Det er sku ikke ofte man ser sådan noget på film, og jeg synes generelt at filmen går både til og over grænsen i visse perioder, og det er helt fint med mig.

Jeg synes også skuespillet fungerer glimrende i denne film, især venskabet mellem Nikolaj og Kim er så troværdigt, derfor er de to herre med til at løfte film op på de 4 stjerner. Generelt spilles der godt i større og mindre roller.
Nattevagten