Skønt

4.0
Ja jeg kan huske, at jeg synes at denne film var sjov, da den kom frem. Så jeg købte den på dvd for nylig og genså den.
Underholdende, det er den helt sikkert og selvom hele det magiske-martial art sammensurium er rodet, så bliver det præsenteret med en sådan entsiasme og sans for eventyr at man bliver revet med alligevel. Og filmen tager slet ikke sig alvorligt...det er næsten som om karatererne ved at de er med i en film og laver grin med det.
Der er ingen tvivl om hyldesten til b-filmene...den føles meget Roger Corman agtig (mystiske huler og monstre, tilfældige men fede) og kan man lide den slags, er filmen et godt bud på søndag eftermiddag med regn. Jeg er en af dem som håber på at denne slags naive film får en renæssance med computergrafikkens alder. Se bare på katastrofefilm, eventyrfilm, piratfilm, historiske krigsfilm, superheltene...de har alle nydt godt af de digitale effekters magi i de seneste år. Og nu hvor alle synes at være med på wire kung-fu og flyvende overmennesker....hvorfor ikke?

Carpenter har desværre slet ikke leveret i lang tid, sidste var vel In the Mouth of Madness...det kan man kun ærgre sig over.
Hvem springer kineserne for?