Bedre end Taxi-film!

2.0
Efter ”Crying freeman”, havde jeg forventet en anelse mere af den ellers gode instruktør Christophe Gans. Desværre formår "Pagten" aldrig rigtig at være fængende, bortset fra når Mark Dacascos får muligheden for at vise nogle tricks.

Historien har for mange bolde i luften, men filmen har desværre for travlt til at fange dem ordentligt. Mange elementer blandes sammen og det virker irriterende og rodet. Instruktøren vil nå mange ting på en gang, men desværre har han hverken overskuddet eller overblikket til det.

Indrømmet, selvom man måske ikke kan regne hver eneste drejning i plottet ud, så sidder man med denne klare fornemmelse af, at man har set det hele før og endda bedre.

Desværre må man også konstatere, at andre franske instruktører vil nok altid stå i skyggen af mesteren Luc Besson. Luc har åbenbart den magiske touch, der skal til, for at lave rigtig gode film.

En okay film, som kunne have været bedre, der har som sin højeste prioritet at underholde, men det lykkedes ikke 100% efter bogen. De ellers mange gode kampscener afbrydes af den langsommelige, og desværre også kedelige historie.
Pagten