Uha!

6.0
Wauv! Jeg har aldrig set Johnny Depp i nogen film for denne. Så da jeg satte mig for at se filmen på DVD havde jeg skruet helt op for forventningerne. Jeg havde nemlig hørt fra alle at han var så god en skuespiller og at han bare var rigtig rigtig god i denne film. Han ser virkelig ud som en rigtig pirat med langt hår og bandana om hovedet, og så har han virkelig karisma!

Jeg blev IKKe skuffet. Han spiller rollen som Kaptajn Jack Sparrow så godt at man virkelig har fornemmelsen af at han er pirat! Han formår virkelig at gøre karakteren Jack Sparrow hylende morsom og en rigtig pirat.

Og ja, selvom mange nok vil sidde og sige: "Ja selvfølgelig.. Det må da være en eller andet halv dum tøs der sidder og skriver her.." kan jeg altså ikke lade være med at sige at Orlando Bloom i mine øjne er rigtig rigtig lækker! Han spiller virkelig rollen som den forelskede Will Turner rigtig godt! At han så i den første fægtescene mellem ham og Jack Sparrow formår at se lækker ud selv efter at have fået smidt sand i hovedet gør det jo ikke dårligere..

Alt i alt en rigtig god, humoristisk og til tider lidt uhyggelig film, der har alt en rigtig sørøverfilm skal have: smukke kvinder, rigtige pirater, ægte kærlighed (og en meget lækker Orlando Bloom)
Det her er simpelthen en film du ikke må gå glip af!
Pirates of the Caribbean - Den sorte forbandelse