©Ja ja da©

3.0
Denne film er igen et godt eksempel på ens forventninger. Jeg havde ingen forventninger til denne film og forventede den ville være overdrevet latterlig. En af mine venner havde en kopi af den fra Asien lang tid før den dukkede op herhjemme og derfor vidste jeg ikke engang, at det var John Woo som havde lavet den.
Så mine forventninger var i retning af en Van Damme film og det siger ikke så lidt i min bog.
Udover "Blood sport" og den nogenlunde underholdende "Timecop", så har manden givet mig nogle af mine dårligere filmoplevelser.

Alt det Corkey/Papa skriver er sandt og jeg grinede da også mine røv i laser adskillige steder undervejs. F.eks. scenen hvor Van Damme kører igennem ilden på motorcykel og man tydeligt kan se at det er en stuntmand og det ser ud som om, at han har en af de der hvide tingester på hovedet, som hunde har på, når de ikke må kradse sig. Alene Van Damme´s bundesliga garn er da heller ikke til andet at fnise over, men....

Når det er sagt, så underholdt filmen mig udmærket af en film med Van Damme i hovedrollen at være. Lance Henriksen og Arnold Vosloo ("Mumien" og Liam Neeson´s efterfølger som "Darkman") gør det ok, mens Yancy Butler stinker og Wilford Brimley med Fransk/Canadisk accent er direkte latterlig.

Action scenerne er der ikke nok af og handlingen med "menneskejagt" er set adskillige gange før i film som "Menneskejagt uden nåde", "Sidste chance" (Med Scwarzenegger) og "Surviving the game" (Med Ice T, Rutger Hauer).
Når der var action, så underholdt filmen mig ok og den fremstod endda næsten som en A-film i forhold til Van Damme´s andre.
Set i forhold til John Woo´s andre film, ja så er det da rigtigt at den skuffer.

Igen så burde man jo se film uden forventninger. Dvs. uden at have set trailer, hørt eller læst om filmen og uden at bedømme den på forhånd udfra hvem der er med eller hvem der har instrueret. Sådan er verden desværre bare ikke skruet sammen og det er svært at udngå at falde i.

Derfor tror jeg at ens forventninger siger meget om ens endelige mening, når filmen er slut. Ergo kan I konkludere, at jeg havde meget lave forventninger. *G*

Den får 3 stjerner for gennemsnits underholdning.
Hard Target