betagende film

5.0
Harry Potter filmene bliver som bøgerne bedre og bedre for hver nye af dem.
Alfonso Cuarón forstår at gøre filmen mere dyster og langt mere følelsesbetonet, og jeg er faktisk ked af, at han ikke foresætter som instruktør på film nr fire. Kan ikke glemme Chris Culombus' forfærdeligt sentimentale sødsuppe slutning på to'eren.
David Thewlis er vidunderlig i sin stilfærdige portrætering af Lupus. Jeg er dog trist over at Dumbledore er blevet skiftet ud, for Richard Harris var fantastisk som den vise professor, men Michael Gambon er udemærket.
Snape er så led som altid og spilles herligt af Rickman. Radcliffe, Grint og Watson er blevet meget bedre i deres roller, og klarer følelserne fint. Tom Felton er blevet endnu bedre som den arrogante og lede Malfoy. Emma Thompson er exellent som den nærsynede Trelawney og Oldman spiller den plagede Sirius Black eminent.
Jeg synes alt i alt at film nummer tre er den bedste af filmene. Den dystre stemning, den flotte natur, de gode skuespillere og den stemningsfulde musik gør den helt betagende. Har set den tre gange og jeg vil stærkt råde alle til at se den, tag dog og se de to første film først.
Et minus er dog, at man ikke ser noget til Cho Chang, Harrys senere udkårne, som jo bliver præsenteret i bog nr tre.
Harry Potter og fangen fra Azkaban