Utrolig!

3.0
Nu er nr. 100000000000 der skriver noget der ikke har med film/filmene at gøre. Jeg synes bare det utroligt at næsten lige meget hvilken film man kigger på altid er de samme par stykker der diskuterer om hinandens adfærd og om ting der ikke har med filmen at gøre. Der burde at være et forum hvor man diskuterer det istedet for at det foregår her. Der er ligesom når to fodboldspiller kommer op at slås. Det hører ikke hjemme på banen og det sænker spillet (det sidste var ikke noget diskutions oplæg, så lad venligst være med at kommeterer det)

Nå, men jeg har været inde og så filmen (Ikke med min gode vilje). Min tante holdt fødselsdag og havde inviteret os og vi ville jo ikke sige nej. Selvom vi sagde vi troede det var en dårlig film efter at læst at de anmeldelser af filmen. Men da jeg så havde set den var jeg faktisk meget positiv overrasket. Filmen var slet ikke så dårlig, som jeg havde troet. Selvfølgelig er der mange ting der mangler og kunne være bedre. F.eks. riddernes forhold indbyrdets. Der bliver lagt op til en lille smulle i starten om hvordan de har med hinanden og sig selv, men det bliver bar aldrig behandlet hvilket er en skam (og alligevel!!!). Så havde jeg også lidt problemer med at finde ud af hvem den egentlige fjende var og hvorfor.
Og så synes elskovscene mellem de to halløjer var fuldstændig malplaceret og hørte ingen steder hjemme. Arthur kunne da godt lige at blinket lidt og lavet en lille kysmund til hende bare lige inden de boller. Og så lignede den kvindelige hovedrolle alt for meget en person fra det 21. århundrede.

Men alt det jeg lige har skrevet var også fuldstændig lige gyldig i en film som denne (undtagen elskovs scenen, (Kid) Buhhh!). Fordi det handler jo om krig. Og i krig er der sgu ikke rigtig plads til at lærer en person at kende og smide for meget rundt med følelserne. Så at det bare var nogle flotte billeder og nogle flotte...heste! var egenlig okay synes jeg. Det var sådan filmen var. Og så synes jeg Mads Mikkelsen havde en flot fugl! Det må jeg sige der har han sgu skudt papegøjen!

Og lige her til sidst vil jeg gerne fortælle jer en lille ting. Jeg har her på det seneste forsøgt at udvikle en teknik så jeg kan lide alle film. Det er svær og faktisk også umuligt, men det kan faktisk godt lade sig gøre at lave en dårlig film om til en god film. Det handle om indstilling. Det gælder om at se filmene på dens præmisser. Når det kommer en lorte kliche replik, så skal man tænke "hey fed replik, passer lige til filmen" i stedet for " Hold kæft hvor noller mand". Og man skal forsøge at glemmer alt hvad man ved og den film man nu skal til at se. Man skal tænke " Ov! Hedder den King Arthur".
Det har faktisk hjulpet mig selv end del.
Smil til filmen, så smiler den til dig!
Kong Arthur