Tankevækkende ...

6.0
God film, men det er desværre blot en filmatisering af Moores bog "Dude, where is my country?"
Men med befolkninger, der hellere vil have deres holdninger serveret gennem TV, er det jo desværre nødvendigt at lave en film, så man kan opdrage disse idioter. (LÆS: KILL YOUR TV)
Filmen rejser mange spørgsmål, som den amerikanske befolkning bør have svar på - fx. om det tætte bånd mellem familien Bush og den saudi arabiske kongefamilie.
Og Jens Kristensen - hold nu din kæft. Det eneste alle dine muslimske venner vil her i Europa, er at overtage vores lande og indføre Sharia lovgivningen - kort sagt: Vi skal være andenrangsborgere i vores egne lande her i Europa, mens muslimerne kan få lov til at tæske deres koner, stene uskyldige og skære hænderne af den sultne mand, der stjal et brød.
Se lidt på EUs historie. Lige efter oliekrisen i 73 lavede de daværende EUlande en aftale med de arabiske lande om at Europa skulle overtage det arabiske fødselsoverskud mod at vi blev sikret olieleverancer. Det er vel lidt tankevækkende...
Du tror vel ikke, at Koranen vil give dig et sikkert liv som vesterlænding? Tværtimod siger Koranen, at det er okay at lyve og stjæle fra de kristne (læs: europæere) - vi er jo blot urene dyr i muslimernes øjne alligevel. JENS læs nogle bøger og uddan dig selv! Og drop dit TV!
Fahrenheit 9/11