Stærkt kritiseret hvorfor?

3.0
Kritiseret film der omhandler betrædelsen af mars engang i 2020.

Ham (Sinise) har lige mistet sin kone som han har brugt et halvt liv (12) år på at træne til den utlimative rejse til den røde planet.

derfor tager hans gode ven (Cheadle) afsted istedet for. men det viser sig at mars er lunefuld og under en rutineopgave ved et mindre bjerg bliver det pludselig levende og dræber halvdelen, af ekspiditionen...

Efter at have læst flere anmeldelser herinde er jeg nu bekendt med at det er en enten eller film! fleste inklusiv pro. anmelderne hader den men der er dog folk i blandt der mener det modsatte og med det som udgangs punkt vil jeg have lov til at sætte mig i midten.

Billeder specielt fra Mars er breath taking og instruktøren har virkelig lagt sig i sadlen for at skabe den perfekte ramme til alle tiders storslåede rum odyssey, det bliver den dog aldrig men historien er dog meget spændene og godt fortalt.

Absolut anbefaleses værdig for den sidste scene som dog låner let fra the Abyss, men alligevel imponer med utrolige flotte effekter og en Sinise der bare står og ser mærkelig ud. perfekt!

De andre gør det godt og det er en fornøjelse at se Danske Connie Nielsen i tætte hyggestunder med en af sværvægterene Tim Robbins her i en afdæmpet udgave.

Så stor ros til De Palma for at bringe denne vidunderlige historie op på et lærred, men havde han haft en med på sidelinien nu tænker jeg på kubrick eller noget så kunne manuskriptet være ført bedre ud og denne havne på top ti på imdb, og ikke blive så udskældt havd den aldeles ikke fortjener.
Mission to Mars