Følte mig godt underholdt...

6.0
Så filmen igår og var meget glad for den. Følte mig i den grad godt underholdt - men, nu er jeg heller ikke den store tegneserielæser, så Garfield husker jeg mest fra den gamle tegnefilms-serie...

Elsker sarkastisk humor, og det er der - mildt sagt - med i filmen. Tommy Kenter som Garfield er et fund. Specielt synes jeg, den stemmetype, han har valgt til figuren er perfekt. Futte er sød, men jeg synes nu illusionen brast lidt, når man kender det tegnede forlæg - den er mere nuttet end blot sød!

Harald og hans kæreste er udmærkede, selvom man med Harald igen har tegningen i baghovedet - men, det var nu morsomt at høre Mille Hoffmeyer Lehfeldt lægge stemme til en dame, der så ud til at være omkring ti år ældre end hende selv! (Haralds kæreste...)

Som helhed er det måske ikke den store dramatik, men filmens replikker og ordspil falder fantastisk godt, og det er helt klart dem, der er dens største styrke!

Jeg var alene inde at se den, men i den halvfyldte biograf, gik den i hvert fald rent ind hos både børnebørn, forældre og bedsteforældre!

Et stort bravo til Tommy Kenter. I en stund som den, kommer man pludselig i tanke om, hvor meget man har savnet ham, under hans film- og teater-fravær! Dejligt at se ham tilbage i så smuk en præstation!!!! (Ved godt, han har spillet lidt teater, men har ikke haft råd til at se det!)
Garfield