Ganske udemærket...

4.0
Jeg nåede da heldigvis LIGE at se filmen inden jeg fik læst spoileren på Scope, men egentlig er det ikke en film der vil leve SÅ længe i min hukommelse alligevel. Dermed ikke sagt at det er en dårlig film for det er det skam ikke.

Den skal dog ikke ses som andet end en god action-thriller, og var man gode venner med Independence Day vil man sikkert også godt kunne leve med denne film og især hovedrolleindehaveren. Jeg har intet imod Will Smith der gør det ganske fint, og passer fint ind i rollen og filmen. Filmen er nemlig underholdning, men hvis du regner med en banebrydende Science Fiction film der bliver fast inventar på alles hylder, så tror jeg du bliver skuffet.

Godt nok får vi da lidt tanker om den kunstige intelligens og hvor fascinerende en tanke det er, men den kan bare ikke fascinere mig gennem filmens ca. 2 timer. Men historien er fin nok, og man er ikke helt på det rene med hvad det er der sker hele tiden, eller måske snarere HVORFOR det sker. Ellers kan jeg altså ikke lade være med at sidde og tænke på Independence Day og drage paralleller til den, men jeg tror hovedsageligt det skyldes at Will Smith spiller nærmest den samme fanden-i-voldske type i I, Robot.

Alt i alt, 4 stjerner.. Lidt over middel, du er underholdt, men forvent ikke så meget mere.
I, Robot