Seks stjerner

6.0
Folk vil måske sige, at jeg er sær, fordi jeg giver denne film seks stjerner. Men jeg synes virkelig, at det er det værd! Hvorfor?

Det er en pointless, zombiefilm med masser af action og dødgo' humor.

[SPOILER]

En ting, jeg godt kunne lide, var, at man aldrig fik svar på, hvor infektionen begyndte, hvad de dead-ish folk egentlig er, og hvordan det kommer til at gå. Det er meningsløst, men utroligt effektivt, for i en tid af panik og kaos er det nok svært at finde infektionsårsagen.

Nu til selve handlingen: Hovedpersonen Ana (Sarah Polley) vågner en dag til en verden af kaos. Alle er blevet til dødslignende folk, der begynder at dræbe alle. Hun søger ly, og på vejen møder hun forskellige andre personer, hvorefter de så slår sig ned i et storcenter. Sådan begynder kampen mod de levende døde.

Jeg synes, at det er en meget stærk film, og jeg ville anbefale denne film fremfor filmen "28 Days Later". Denne film er måske mere meningsløs, men langt mere overskuelig end den endnu mere forvirrende "28 Days Later" (som i øvrigt er en meget god film, men jeg synes blot, at denne film er stærkere).
Dawn of the Dead