©Verdens dårligste film©

1.0
En lille advarsel til folk som godt kan lide at bruge deres penge fornuftigt:

Jeg har altid været en fan af horror genren og har set stort set alt hvad jeg har kunnet få fingrene i.
En gang imellem kommer der således også en film, som er lavet for en slik såsom Halloween og Evil Dead, som formår at få mere ud af pengene end man skulle tro muligt. Dette er ikke en af disse film!

Den er til gengæld et godt eksempel på, hvorfor folk nogle gange skal bruge adskillige år på at skrabe penge sammen til deres første film. Fordi det er en lorteidé de står med!

Filmens instruktør virker som en der godt kan lide at lege med make-up og blod. Det er bare ikke basis nok for at lave en film.
Selv Peter Jackson´s første par splatter orgier, bliver hævet til Oscar materiale i forhold til det her crap.

Alt er tåbeligt i denne film. Handling er der mere af i en Tom & Jerry tegnefilm, skuespillerne bør belønnes for dårligste præstationer nogensinde (selv efter horror-genre standard), hvilket måske hænger sammen med de fuldstændig malplacerede scener og replikker. Har aldrig set mennesker opføre sig så tåbeligt på film eller fyre så malplacerede replikker af før.

Da hash-hjernen Grim dukker op i filmen, der havde jeg en mistanke til at det måtte være instruktøren selv, selv om jeg aldrig havde set ham. Det viste det sig desværre også at værre, men det gjorde bare filmen om muligt endnu mere malplaceret.

Min yndlingsscene må være den hvor den retarderede dreng råber "pandekager" og laver martial arts flik flak henimod den bøvede fyr, for at bide ham, hvorefter drengens hilbilly far kommer med de mest maplacerede replikker længe set.

Nogen har nævnt, at instruktøren har gjort meget ud af at sørge for at filmen ikke tager sig selv seriøst. Det hjælper jo bare ikke, når det der skal være morsomt er fuldstændig malplaceret.
Det han i virkeligheden gør, er at stjæle fra Wes Craven´s "Last house on the left", som også havde scener indimellem alt det voldelige, som viste byens politi opføre sig tåbeligt og gav filmen en underlig komisk stemning indimellem.
Selv musikken fra filmen har han stjålet: "....and the road leads to nowhere"

Derudover er alt andet selvfølgelig også stjålet fra horror film som Evil Dead, Creepshow 2 etc. etc., samtidig med at klichéerne popper op, såsom hilbillyernes mærkelige opførsel, som virker fulstændig tåbelig her.

Jeg hørte instruktøren Eli Roth sige, at han var 8 år da han startede med at lave horrorfilm derhjemme. Hvor gammel er han så nu? 10 år? For han kan da ikke have rykket sig meget fra dengang.

Alene overgangene imellem scenerne og stemningsmusikken og lydeffekterne kunne min 4 måneder gamle datter have lavet bedre med Premiere på en PC.

Mulig spoiler:
Er det virkelig nødvendigt at sætte en effektlyd ind, når Julemandshilbillyen siger, at geværet er til "niggers". Det er jo ikke fordi man sidder og får et chok vel, Eli? En scene som leder hen til et "pay off" i sidste scene, som må betegnes som det mest tåbelige og malplacerede længe set.

Hvordan kan denne film været blevet vist i biografen??
Jeg troede, at jeg havde set den dårligste horror film i mands minde, da jeg så Blair Witch 2, men ak nej. Scope bør overveje, om det ikke snart var på tide, at man kunne give film -karakter og vi andre bør alle bede til, at Eli Roth går på røven, inden han får samlet penge sammen til sit næste lorteprojekt.

FØJ!

Skulle man alligevel falde i og komme til at leje denne katastrofe, så brug tiden på at tælle hvor mange gange de siger "Fuck" i filmen. Det er langt mere underholdende og så er man travlt beskæftiget resten af filmen og stol på mig: ordet bliver brugt flere gange end jeg har brugt ordet "maplaceret" om denne film. Et ord som opsumerer filmen godt.
Cabin Fever