Tid til forandring - et must!

6.0
"Tid til forandring" burde vises til folketingets åbning - i håb om, at der dog er nogen inde på borgen, der tør gribe til hjertet og mærke efter!
For Lotte Svendsen tør i denne stærke film, vise os mennesker, på godt og ondt, de grimme som de smukke sider af os - præcis som vi er!
Lotte Svendsen har taget pulsen på det Danmark hun selv er medlem af, og som hun modigt og ærligt tør sætte et stort spørgsmålstegn ved - for hvor i alverden er vi på vej hen i vores efterhånden ekstremt ego-centrede lille "jeg - mig og min egen navle-beskuede-verden"?
Lotte Svendsen rækker hånden ud og siger" Tag jer nu sammen og vær noget for hinanden - glem jer selv et øjeblik, og bank på hos naboen som du ikke har set i lange tider - fordi han eller hun i øvrigt er blevet syg og trænger til netop din opmærksomhed i form af et nabobesøg"!
Med andre ord, opfordrer Lotte Svendsen til, at vi skal til at stoppe op i vores efterhånden stærkt indadvendte verden hvor vi i stedet for kun at se os selv, skal huske på "at sammen er vi stærke - alene er vi svage". Et politisk budskab ja, men så sandelig også et kærligt og ærligt budskab fra en kvindelig filmmager, der tør mærke efter i sit eget hjerte. Svaret er tydeligt, - noget må forandres inden det går helt galt. Jeg kan ikke give Lotte Svendsen mere ret - vi kunne fint starte med at skifte den iskolde regeringsmagt ud ! Men først når de har set " Tid til forandring" !
Tid til forandring