My 5 cents

3.0
Jeg har købt denne som bokssæt. Ikke fordi jeg synes filmen er god, men kun pga. at lyd og billede er i topklasse og at jeg synes selve Pearl Harbor angrebet er eminent godt lavet. At se dette på stort 104" lærred i DTS 6.1, ja der er fuld rulle i 45 minutter.

Derudover stinker filmen af pis. Hvorfor SKAL kærlighedshistorier søbes ind i historiske dramaer, når det primære for instruktøren er selve Pearl Harbor angrebet? Og skal det endelig være, så prøv og kom frem med en historie som ikke befinder sig på Mary Poppins niveau. Vi har at gøre med en sygeplejerske, som ikke tjener særlig mange penge. Ikke desto mindre render hun rundt i dyre outfits, røde silkekjoler og silkestrømper ude på en flyveplads og ligner altid en million.

Denne film skal ses for sine tekniske bedrifter og så skal man glemme alt andet, så i menuen vælg "Scenes" gå frem til angrebet og derefter vælg "Scenes" og gå frem til amerikanernes modangreb, så har man fået maksimalt udbytte ud af det som KUNNE ha' været Stillehavets Private Ryan, men som skuffede fælt.

Men hey...hvis Michael Bay ville lave en ny "Borte med blæsten" så.....frankly...I don't give a damn!

Dette review forklarer mht. billede og lyd:
http://www.dvdtherapy.com/reviews/pearl_harbor.php
Jeg er dog ikke enig i hans review ellers :o)
Pearl Harbor