En aldersbetinget film

6.0
Hej. Ja jeg vil vædde en pose chokoladebolsjer på at dem der finder denne film kedelig og ligegyldig ikke er ret meget ældre end 16 år! Fordi som 16-årig fatter man ikke ret meget og film skal helst være action og skåret ud i pap. Og fred være med det - har jo selv været der. Men enten holdt jeg mig væk fra den slags film og fik jeg endelig set en af disse såkaldte "kunstneriske film" så trak jeg blot på skulderen og tænkte det var ikke mig.
En skrev: "Hvis man bare har den mindste indsigt i hvad der virkeligt skete på Columbine, er denne film absolut intet værd."
Med al tydelighed har vedkommende ikke fattet filmen, ergo skulle man også undlade at bedømme filmen. Filmen har ikke som opgave at beskriver forløbet på Columbine. Columbine er inspirationen, men Gus van Sant prøver at formidle en stemning og en indlevelse i, hvordan sådanne ting kan ske. Dette mener jeg lykkedes til fulde. Jeg følte mig reelt som tilskuer og levede mig ind i stmningen. En stor styrke er også at det er amatører der spiller (faktisk derfor film om og med unge, ofte er meget vellykkede imo.)

Så prøv at lægge op til diskussion istedet for at rakke noget ned, I ikke fatter alligevel.
Elephant