En ufattelig god film – med et

5.0
En ufattelig god film – med et stort hul i

Der er ingen tvivl om, at denne film er værd at se. Der er ingen grund til at nævne al den positive omtale, som man læser om i medierne, for den passer, men der er et enormt hul i manuskriptet. Jeg er medlem af Grands Venner og så den derfor nogle dage inden, at den fik premiere og tro mig, jeg ventede spændt på, om nogen vil se det ”det store hul”, men der er der ingen, som tilsyneladende har gjort!

Den ene bror i filmen er soldat og har været ude for en grusom hændelse, hvor han bliver taget som gidsel og i mens er han ude for en handling, som han bevogter, som en stor hemmelighed, hvad er stærk stærkt psykisk belastende for ham og gør ham meget ustabil. Han opfører sig voldeligt og det ender også med, at han kommer i fængsel.

Det store hul ligger i, at alle som har været ude i en traumatisk ulykke får tilbudt krisehjælp og det er noget, som man går meget op i Danmark. Det hører man ikke noget om, at han får gjort en eneste gang i filmen og ingen skal bilde mig ind, at man i virkeligheden ikke, vil tag sig mere af ham lige fra starten af, i stedet for bare at hjemsende ham, som en soldat, der har været ude på en søndagspicnic i et par dage. På den måde ville han måske have sluppet den hemmelighed, som han bærer rundt på og komme til have lettere ved at leve sit normale liv. I stedet bliver han bare behandlet, som en sindsforvirret mand, der har opført sig voldeligt og bare har behov for en tur i brummen.
Brødre