Overvuderet

1.0
Dette er dog den værste gang overvuderet bræk der længe er blevet vist i de danske biografer! En masse gamle klassicere bliver effektivt gjort til en gang ufordøjeligt spand pis, man ikke kan forestille sig lavet meget dårligere - selv hvis det var målet. Filmen Stinker langt væk af Hollywoods pengegriske pikhoveder, der skider højt og flot på de gamle film. De har også flot sørget for en kvindelig skikkelse, som man langt hellere vil kneppe end man vil høre på.

Det er første gang jeg har set en film, der virkelig formår at kede publikum, mens den skulle være spændende, idet den skruer helt op for tæmpoet i midten af filmen, og holder det resten af tiden, så det bliver alt for meget og man falder i søvn, mens musikken overdrevet prøver at få folk til at følge med i det, der nok er en af film industriens største bommerter, og som må karakteriseres som en ordenlig byld i røven for gyserfilm.

Magen til bræk produktion skal man lede længe efter, fuck noget bøsselort at spilde folks tod med.

Alt i alt håber jeg at Instrukrtøren brænder op i helvede med hele sit stupide filmhold, der skal betegne det som en mild straf at blive sprættet op med en rusten sav og grillet mens de stadig er lidt levende for den sindssvagt dårlige BRÆK FILM, hvis man kan kalde den det.
Van Helsing