Ulogisk, men spændende!

4.0
Psykiateren Mianda ( Halle Berry) vågner en dag op og anklages for mord. Men problemet er, at hun intet husker fra sin fortid.

Ulogisk film, men spændende nok til man aldrig keder sig for alvor. Lavet efter typisk Hollywood koncept, men trods alt lidt mere vellykket end det plejer at være i denne genre. Filmen er godt pakket ind i et mystisk univers, (som vi kender det fra andre film) til formål, at forvirre sit publikum. Filmen er så ulogisk og forvirrende, at man bliver rundtosset.

Vi har en smuk Halle Berry i hovedrollen, som prøver at finde hoved og røv i et ellers åbenlyst plot. Der er intet som helst overraskende i hendes rolle, vi har set det utallige gange før. Selvom Berry er en fantastisk skuespillerinde, så vælger hun ofte mainstream film og de glatte roller, for det er jo tydeligt, at hun vil vise sig frem og være den nye Hollywood babe. Hun gemmer sit talent lige lovlig meget bag mainstreamfilm. Cruz er næsten altid god i hendes roller, hun er bare fremragende.

Teknisk har jeg ikke så meget at klage over. Det er til gengæld en flot, effektiv og i flere scener rigtig uhyggelig film. Man kunne have frygtet, at filmen ville blive teknisk overlæsset, men det er heldigvis ikke tilfældet her. Og gudskelov for det.

Filmen kan godt anbefales til en kold aften, hvor man intet har at lave. Jeg følte mig pænt godt underholdt, og selvom historien er noget ulogisk sjuskværk, så formår filmen alligevel at være en lille smule spændende – i hvert fald nok til man aldrig keder sig!!!
Gothika