Fed film gode skuespillere

6.0
Halløj alle læsere gør dig rede til at læse, hvad jeg synes om filmen (træk vejret dybt og gå så i krig)

Jeg synes at filmen er bare total fed, ALLE skuespillerne giver den hele armen, så absolut ingen kan falde i søvn. Jeg var inde og se den i biografen og jeg må sige... at jeg blev positiv overrasket. Den gjorder noget ved mig, som ingen film nogensinde har gjort... jeg har fundet ud af hvad svaret er altså det der gør at den er en så speciel film... Den ramte mig psykisk. Da Ulrich, skal slå den anden fange i hjel- Jamen det var lige som om jeg havde løst til at rejse mig og råbe STOP det var vild skræmmende!!

Jeg tænkte bagefter at dette jo bare er en film og der ingen der kan blive udsat for sådan noget, men så fik jeg af vide, af min forældre at soldater rendt faktisk kan blive udsat for sådan noget. Det er FORFÆRDELIGT at nogle mennesker kan tænke sådan!! så jeg må sige, at Susanne Bier virkelig har været meget omhyggelig med at ramme virkeligheden for soldaterne i Irak så jeg gir dig 13 med pile op af.

Alle Skuspillerne spiller fantastisk, selv de to pige er jeg vild imporneret af. Så er der jo Connie Nielsen jeg må være op rigtig og sige Hold da ferie, hvor spiller du bare skide FEDT, det helt utroligt.

Nikolai Li Kaas, for at gøre en lang historie kort, så vil jeg sige, at du spiller simpelhen skide fedt som "familiens sorte får" den måde du hontere situationerne på, på din hel egen helt vilde fulde måde er simpel genial og hamrende morsom, men det er også godt at se dig i filmen som en utrolig kærlig og dominerende person. Lige i starten tænker man at det kommer aldirg til, at gå med dig og din familie, men pludselig er du DAGENS HELT:-0.

Efter at jeg havde set dig i Brødre fik jeg totalt respekt for dig. Du e bare for sej, jeg håber at man kan komme til at se dig i flere film som denne, måske knap så uhyggelige...hehe...

Filmen er så god at der tid til eftertanke, efter man har set den.

Mange Knus Stine
Brødre