©Flot, men forudsigelig©

3.0
Normalt er man vant til kvalitet i den høje ende af Hollywood skalaen, når der står Ron Howard på plakaten. Denne film er da også en stor og flot produktion, men som så mange før har nævnt herinde, så er det en helt anderledes film, end det der bliver lagt op til i traileren.

Det var det samme, som lå til grundlag for min skuffelse over "Løsepenge", som lagde op til en action/thriller i traileren og ikke et to timer langt drama.

Denne film er lavet i den gamle Hollywood ånd og selv om den bliver omtalt som en "Western" diverse steder, så minder den (udover indianerne) ikke om en decideret western. Ellers kunne man også kalde "Legendernes tid" for en western.
Da filmen minder om "de gode gamle" Hollywood dage, så betyder det også, at historien er så forudsigelig, at man efter de første 20 min. ved hvordan resten af filmen kommer til at udspille sig og det kan godt trække ned i betragtning af, at filmen varer 2 timer og 10 min.

Derfor går de tre stjerner, som jeg har tænkt mig at give denne film ikke til historien, men til produktionen og skuespillet.
Scenarierne er flotte og man er ikke i tvivl om, at man er i den høje ende af Hollywood skalaen, når det kommer til hele produktionen.

Derudover gør Blanchett og Tommy Lee Jones det overbevisende. Faktisk har jeg siden "Flygtningen" ikke været specielt begejstret for Jones, da man kun ser ham i lignende roller, hvor han skal have styr på det hele. Eller også spiller han afdanket, ældre fyr, som trods sin alder, stadig har et par esser i ærmet. Hvilket jo faktisk også er tilfældet i denne film, men han overdriver det ikke så meget denne gang, som jeg havde frygtet.

Til gengæld er det sørgerligt at se, at Val Kilmer er sunket så lavt, at man nu enten kun ser ham i B-film eller i så små roller som i denne her.
Når man efter at have set ham i film som "the Doors", "Tombstone" og "Tordenhjerte" ved at han kan så meget mere.
The Missing