Stille, men god!

4.0
Momentvis rigtig spændende, men der var også øjeblikke, hvor man måtte småkede sig over den langsommelige handling. Men det er en meget afdæmpet gyser/thriller, og man skal lige give den en chance og følge godt med, så er den faktisk ret spændende og godt fortalt.

Ellers må man rose Roman Polanski ( kendt for "Pianisten") for at have lavet en god film, der vil lidt mere end underholde. Instruktøren ta’ sig god tid, og mange scener kan virke unødvendige og irrelevante, men instruktøren vil nå mange ting på kort tid, og det slipper han godt fra må jeg sige. Jeg vil dog ikke kalde filmen for en gyser, selvom den er rigtig uhyggelig i flere scener (især slutningen). Det er en thriller efter min mening.

Johnny Depp er rigtig god i hovedrollen, mens de andre medvirkende ikke få ret meget tid til at komme på skærmen, da Depp medvirker i samtlige scener. Der er utallige scener med Depp, hvor han bare sidder og får sig en smøg. Så kan man spørge sig selv, om det overhovedet er relevant til handlingen?? Men Depp er bestemt en dygtig skuespiller, der næsten aldrig vælger mainstream roller. En af de få skuespiller der ikke tænker på pengenes skyld, og respekt for det.
The Ninth Gate