Diskussion (Forsat)

5.0
Har lige set den omdiskuterede film, og vil gerne lige fører lidt ord ind i denne debat.

Der diskuteres vildt herinde om hvorvidt "The village" er en let gennemskuelig film eller ej, og hvorvidt den er blandt M.nights bedste eller dårligste.

Jeg er personlig selv kæmpefan af M.nights film, som jeg synes repræsenterer hvordan og hvorfor "old school" gysere stadig fungere bedst.
Der ligges stor vægt på karaktererne og historien, og derfor bliver vores indlevelse meget større og bedre - ingen tvivl, M.night kan sit kram.

Debatten om hvorvidt "the village" var en gennemskuelig film eller ej, er i bund og grund håbløs, jeg tilhører selv den del af brugerne som blev meget overrasket over filmens sidste del, men igen skal det understreges at folk er jo forskellige, og jeg tror personligt selv at de folk der påstår at den er let gennemskuelig, bare har været meget heldige i deres gæt. - denne påstand er selvfølgelig meget hård og kræver en uddybning;

Jeg genså filmen igår, og brugte al min hjerne kapacitet på at sidde og kigge efter spor til filmens twist, og jeg må ærligt indrømme at jeg godt så alle de ting som bl.a. Forceoffive nævner, men jeg kan desværre ikke helt se hvordan disse brikker skulle kunne lede os på den konklusion, tværtimod, synes jeg at brikkerne ligger meget op til at 100 forskellige teorier...

Bla. gør M.night jo ikke noget for at skjule at "de ældre" alle sammen er flygtet på grundt af personlige tragedier, men dette leder da på ingen måde tankerne hen imod twistet, men måske mere i retning af hvem de "ældre" i virkeligheden er og hvad er deres formål?

Men det jo det gode ved at vi er så forskellige, vi kan ikke have den samme mening alle sammen.
The Village