vi eeelsker starwars

5.0
Jeg har ikke tal på hvor mange gange jeg har set de tre oprindelige starwars film siden de kom ud. Ufattelig mange....denne afslutning er en herlig finale på trilogien, også selvom den i min bog er den svageste (tæller ikke de nye med). Alt er dog relativt så i forhold til de næsten perfekte forgængere er det en fantastisk underholdnende film, der værdigt lukker den klassiske historie. Foretrækker den originale slutsekvens - den nu to gange reviderede slutsekvens (en gang til special editions i 1997, endnu engang til DVD'erne) virker altså påklistret.

Der findes tre Star Wars bøger (ud af mange dårlige) som er virkelig gode, alle skrevet af Timothy Zahn. De følger Luke, Han, Leia og de andre ca. 9 år efter kejser Palpatoines død. Virkelig velskrevne og tro mod filmene. De hedder Heir to The Empire, Dark Force Rising & The Last Command.

Hed oprindelig Revenge of The Jedi, men Lucas syntes ikke det passede så godt til en jedis værdier. Nok derfor hedder den kommende Ep. 3 "Revenge of The Sith".
Jedi-ridderen vender tilbage