Folk kan stdig huske den...

6.0
For ca. et år siden fortalte min mor mig om en fantastisk film hun havde set for 20 år siden og som havde gjort så stort et indtryk på hende at hun stadig kunne huske den helt tydeligt.

Den film hed Edward Scissorhands.

Jeg fik lyst til at se denne underlige film der havde gjort et sådan indtryk på min mor og jeg ledte derfor i alle landets video udlejnings butikker.

Ingen havde den.

Derefter ledte jeg i forskellige video butikker.

Ingen havde den.

Så prøvede jeg i special butikker og snakkede med folk jeg kender for at høre om de havde den eller viste hvor man kunne få den.

Igen havde den men alle kendte den og mange af mine veninders mødre kunne også huske den selv om det var mellem 15 og 35 år siden de så den sidst.

Efter et halvt år opgav jeg.

så for en måned siden var jeg med en ven i en musikbutik og vi stod og sludrede ved film afdelingen da en mand rækker ind foran mig og sætter en dvd ned i stativet foran mig. Jeg ser lige navnet Edward og hiver dvd'en op.

Der var den... i en lille bitte musikbutik på strøget.

Manden der satte den ned vendte sig om mod mig og sagde:
"Du er heldig. Jeg kunne ikke finde den film her i lande så jeg fik lige min hjem fra england i går ellers ville jeg have købt den så du må hellere skynde dig at betale den før en anden snupper den fra dig"

Jeg var fuldkommen paf og min ven og jeg skyndte os hjem hos hende for at se den.

Det er en fantastisk film og ens hjerte smælter når man ser hvordan Edward (Johnny Depp)
smiler på en så uskyldig og uvidende måde som kun han kan gøre det.
han spiller uovertrufent.

Jeg kan slet ikke beskrive filmen ordentlig så jeg vil lade være men jeg kan kun sige at en månede efter jeg fik filmen føler jeg stadig et sug i maven når jeg tænker på den og det er fuldt forståeligt at min mor kan huske den 20 år efter hun så den først.
Edward Saksehånd