Gott har ret.

1.0
Force, Faust, Ford, Flemming - I taler alle forsat om hvordan den røde tråd er derinde et eller andet sted, men nu må jeg lige spørge jer alle en gang for alle;
Har DD en dybere mening? en tydelig rød tråd?
Hvis svaret er ja, hvilke det højst sandsynligt er, så vil jeg meget gerne have begge dele uddybet kort.(gælder specielt dig Force)

Force, tror du forresten af alle producenterne på fx Lost Highway fattede manuskriptet?
Så er det da sjovt at der så findes flere millioner derude der endnu ikke har fattet filmen, men det er jo ikke ensbetydene med at de ikke kan lide den vel?

Min simple point er at det kan jo godt tænkes at filmen er lavet uden en gyldig rød tråd, men er sammensat af masser af mystiske elementer i vilkårlig rækkefølge. Det er jo ikke ensbetydene med at den bliver en fiasko bare fordi den mangler en rød tråd, kig bare på Lynch film.

Jeg tror bare det er det mig og Gott prøver at få slået fast, er at netop denne film er lavet med henblik på at forvirre sit publikum - og få dem ud på et stadig hvor de begynder at analyserer en masse detaljer - og derved selv bestemme hvad de for ud af filmen. - men det er ikke ensbetydene med at det de finder er det som manuskripforfatteren + instruktøren har tænkt på.
Og filmen er derved en Mind-fuck film.
Donnie Darko