Et Par Skud, Et Par Smil..Gab

2.0
Vigtigt vidne (Gibson) har levet under falsk identitet i mange år. En da dukker en gammel flamme op (Hawn) og genkender ham, og samtidig begynder forbryderne atter at jagte ham.

Det er en meget tyndbenet, forudsigelig, ikke altid lige logisk og ujævnt instrueret actionkomedie vi her har med at gøre.

Gibson som jeg normalt er stor fan af (eller burde jeg skrive var?), har sikkert en eller anden form for talent når det gælder komedie, men i den her film begynder han efterhånden, som handlingen skrider frem, at blive trættende, men det skyldes vel også rollen.

Hawn er normalt også et charmerende bekendtskab, og gør det her som hun skal og som vi kender og elsker hende for (hvis man altså hører til dem der kan holde af hende). Hun er ikke genial og ikke engang særligt overbevisende, men hun har fin nok.

Actionscenerne er hæderlige, men ikke noget der skiller sig ud, og enkelte gange bliver de trist nok direkte svage.

Tilbage i ‘90 da den her udkom var den en svag film, og de år der er gået siden, at intet hjulpet, måske endda tværtimod. Jeg tror dog godt, at man med et lidt bedre og mere vovet manuskript, kunne have lavet en langt fermere og mere morsom film. Skuespillerne var der, lidt af talentet var der og pengene var der vist også, men man har, som det så ofte ses i Hollywood, valgt at spille lidt for meget på det sikre.
Du skyder, jeg smiler