Look

2.0
En citat!

I et interview med About.com fortæller forfatter-instruktøren
Richard Kelly om den kommende Director's Cut udgivelse af kult-succesen "Donnie Darko", som endnu ikke har fået fastlagt nogen udgivelsesdato, men som ifølge Kelly skulle være på vej.

På spørgsmålet om den nye version vil kaste mere lys over filmen svarer Kelly: "Jeg tror det bliver en ret betydelig ny version af filmen. Jeg mener, jeg tror bestemt at det vil gøre en masse ting klarere for publikum men det vil også, håber jeg, udvide filmens mening, ikke kun med hensyn til svar men også med hensyn til nye spørgsmål."

Kelly føler at han måtte gå på kompromis med den originale version. Han var bl.a. tvunget til at skære i filmen for at gøre fortællingen mere stram, og han måtte af økonomiske grunde udelade en stor del af musikken - som han mener havde stor betydning for filmen. Kelly håber at den kommende udgave vil være hans ultimative version af "Donnie Darko".

I interviewet fortæller Kelly også om sine kommende projekter - og der er ikke mindre en ni af slagsen under forberedelse. Klik på overskriften for at læse hele interviewet.

Instruktøren er selv klar over, at filmen var en gåde for publikum, det siger han nærmest her.
Donnie Darko